Schoenen aan… en Gaan

Op deze pagina vind je de activiteiten en reizen die wij organiseren. We doen ons best om jaarlijks verschillende 1-daagse wandelingen te organiseren en leuke korte vakanties aan te bieden voor iedereen die het leuk vindt om te wandelen en andere mensen te ontmoeten. Ons doel is eenvoudig: zorgen dat onze gasten een leuke tijd met elkaar hebben en iets leuks beleven.

genieten is gezond

Wandelen maakt meestal deel uit van onze activiteiten en reizen; lekker naar buiten en gezond bezig zijn. Als je dan ondertussen lekker kunt kletsen met (nieuwe) vrienden, is dat een perfecte combinatie. Ook houden we erg van lekker eten en drinken. Koffie met taart, een goed glas wijn of een koud biertje, een lekkere lunch of een uitgebreid diner…, we proberen altijd iets van deze genoegens des levens te verweven in onze activiteiten. Want zeg nou zelf: genieten is ook héél gezond.

welkom

Onze activiteiten zijn een leuke gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Ook kun je met een vriend of vriendin komen. Dus zie je iets wat je aanspreekt, aarzel dan niet om je aan te melden of contact met ons op te nemen. We horen wel eens van mensen dat ze het spannend vinden om alleen naar een activiteit te gaan. Wees niet bang, wij hebben nog nooit iemand gebeten en doen altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je je welkom voelt.

Nieuwe vrienden

Aarzel dus niet om je (stoute) schoenen aan te trekken en een keer met ons op pad te gaan. Er zijn je al veel mensen voorgegaan en er zijn ook mooie vriendschappen ontstaan tussen de deelnemers. Dat is voor ons uiteraard een fantastische bonus. Uiteindelijk is het ook gewoon zo dat de meeste mensen het gezellig vinden om samen met anderen te wandelen of te eten. En samen genieten is vaak nog leuker dan alleen genieten.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je je aanmelden voor onze reizen of activiteiten? Neem dan contact met ons op via info@schoenenaanengaan.nl of via het contactformulier.

Kerst in Groenlo
Er even tussenuit | Reis

Kerst in Groenlo

Wil jij er met de Kerstdagen even tussenuit en zonder kerststress aanschuiven bij het kerstdiner? Een paar dagen genieten van wandelen in de buitenlucht, lekker eten en gezelligheid in een ontspannen sfeer? Kom dan naar Groenlo voor onze kerstreis in de Achterhoek: vijf dagen zorgeloos genieten tijdens de kerst.

Oud & Nieuw Groenlo
Er even tussenuit | Reis

Oud & Nieuw Groenlo

Wil jij er even tussenuit tijdens Oud & Nieuw, aanschuiven bij een feestmaal op oudejaarsavond en een paar dagen genieten van wandelen in de buitenlucht, lekker eten en gezelligheid in een ontspannen sfeer? Kom dan tijdens de jaarwisseling naar Groenlo in de Achterhoek voor vijf dagen zorgeloos genieten met andere singles.

Women Walk & Talk
Culinaire wandeling

Women Walk & Talk

Wandelen en kletsen, als vrouwen onder elkaar, dat is toch ook weleens leuk. Daarom organiseert Schoenen aan en Gaan een wandeling voor vrouwen, een mooie natuurwandeling door het natuurgebied rond Schipborg. Onderweg zorgen we voor koffie en koek.