Schoenen in de duinen

Wie zijn wij?

Team

Het team van Schoenen aan en Gaan bestaat uit Evert, Judith en hond Lulu. Sinds 2014 organiseren wij reizen en activiteiten in Nederland en in Spanje, waar we opereren onder de naam Spanje Actief. Samen hebben we altijd nieuwe plannen en idee├źn voor leuke nieuwe reizen en dagactiviteiten. Wat we belangrijk vinden? Mensen samenbrengen en een leuke tijd bezorgen. Samen, actief en gezond genieten in een persoonlijke en kleinschalige setting waarin iedereen welkom is en zich ook op zijn gemak voelt. No-nonsens, gastvrij en laagdrempelig.

Evert een hardwerkende duizendpoot. Gek op voetbal, wielrennen en andere sporten en dol op spelletjes en een goed glas rode wijn.

Judith een nieuwsgierige en creatieve alleskunner, die houdt van koken, lezen, brieven schrijven en wandelen en graag tijd doorbrengt met haar familie en vriendinnen.

Lulu vrolijke viervoeter en allemansvriend met een onuitputtelijke energie. Een veelvraat, die dolgelukkig is als ze mee op stap mag.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je je aanmelden voor onze reizen of activiteiten? Neem dan contact met ons op via info@schoenenaanengaan.nl of via het contactformulier.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief.