|

Oud & Nieuw Groenlo

28 december 2023 t/m 1 januari 2024

Wil jij er even tussenuit tijdens de jaarwisseling, aanschuiven bij een feestmaal op oudejaarsavond en een paar dagen genieten van wandelen in de buitenlucht, lekker eten en gezelligheid in een ontspannen sfeer? Kom dan voor de Oud en Nieuwreis naar Groenlo in de Achterhoek: vijf dagen zorgeloos genieten tijdens Oud & Nieuw.

Inclusief
  • verblijf en half pension
  • feestdiner inclusief drankjes
  • pitch & putt
  • wandelingen met Judith
  • transfers
  • oliebollen

Kies je voor een tweepersoonskamer op indeling? Dan krijg je € 100,- korting.

Eenpersoonskamer € 565,-

11 aanmeldingen: 3 mannen, 8 vrouwen

Deze reis is VOL

Samen genieten van de feestdagen met de Oud en Nieuwreis in Groenlo
Welkom op het Reirinck

Voor deze Oud & Nieuw special hebben we een accommodatie gehuurd in Groenlo. Een mooie boerderij uit 1662, die in traditionele stijl is gerenoveerd, zonder veel details van het verleden te verliezen. Binnen tref je een nostalgische sfeer aan. Er is een open haard, een gezellige bar en vrij uitzicht op de weilanden.

Deze locatie beschikt over een- en tweepersoonskamers en meerdere badkamers. Bovendien heeft elke kamer een eigen wastafel. Er is dus ruimte voor gezellig samenzijn en als je dat wilt kun je je ook even terugtrekken op je kamer.

Feestmaal en leuke activiteiten

Tijdens deze vijf dagen zorgen Evert en Judith voor het ontbijt en het avondeten en kun je een lunchpakket klaarmaken op de wandeldagen. Uiteraard zorgen we voor oliebollen en kun je aanschuiven voor een uitgebreid diner op oudejaarsavond. Verder organiseren we verschillende leuke activiteiten, zoals wandelingen en pitch & putt golf.

Programma

Dag 1 Vanaf 12 uur ben je welkom op het Reirinck. Na de eerste kennismaking lunchen we samen en gaan we de omgeving verkennen. Evert zorgt ondertussen voor het avondeten. De avond kun je doorbrengen in de gemeenschappelijke ruimte. Lekker luieren met een drankje, een spelletje doen, kletsen met je groepsgenoten… Het is aan jou.

Dag 2 Vandaag maken we kennis met de golfsport. We gaan naar een nabijgelegen golfbaan voor een paar uurtjes pitch & putt. Onder het genot van koffie met gebak krijg je uitleg over deze activiteit en daarna gaan we de baan op. Als we door slecht weer niet kunnen golfen, zorgen we voor een alternatief programma.

Dag 3 Na het ontbijt gaan we op pad voor een stevige wandeling in de omgeving van Groenlo, lekker actief genieten van de natuur en de mooie omgeving. Na de wandeling wacht ons thee en koffie en een vrije middag.

Dag 4 Wie zin heeft kan na het ontbijt meegaan voor een wandeling in de omgeving. Ook kun je kiezen voor een bezoek aan het tropisch zwemparadijs in de buurt. Evert bakt ondertussen oliebollen op de boerderij. Vanavond kun je aanschuiven aan de feesttafel voor een uitgebreid diner met wijn, fris of bier.

Dag 5 Na het ontbijt en de koffie is het tijd om afscheid te nemen. Hopelijk heb je fijne en gezellige dagen gehad en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Overige info

Het kan zijn dat we het programma door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden moeten wijzigen of aanpassen.

Kom je met het openbaar vervoer? We kunnen je op een afgesproken tijdstip ophalen van het station in Lichtenvoorde.

Er zijn voldoende eenpersoonskamers en enkele tweepersoonskamers op indeling.

Prijs

  • Eenpersoonskamer € 565,00
  • Tweepersoonskamer € 465,00

Iets voor jou? Meld je aan via info@schoenenaanengaan.nl of vul het contactformulier in. Trek je schoenen aan en laten we gaan!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie