|

Kerst in Groenlo

23 t/m 27 december 2024

Wil jij er met de Kerstdagen even tussenuit en zonder kerststress aanschuiven bij het kerstdiner? Een paar dagen genieten van wandelen in de buitenlucht, lekker eten en gezelligheid in een ontspannen sfeer? Kom dan naar Groenlo voor onze kerstreis in de Achterhoek: vijf dagen zorgeloos genieten tijdens de kerst.

Inclusief
  • verblijf en half pension
  • kerstdiner inclusief drankjes
  • pitch & putt óf bowlen
  • wandelingen met Judith
  • cocktail
Eenpersoonskamer € 585,-

Kies je voor een tweepersoonskamer op indeling? Dan krijg je € 120,- korting.

Samen zorgeloos genieten van het kerstdiner tijdens de Kerstreis 2023 in Groenlo

Welkom op het Reirinck

Voor deze kerstspecial hebben ebben we een accommodatie gehuurd in Groenlo. We ontvangen je in een mooie boerderij uit 1662, die in traditionele stijl is gerenoveerd. In de grote gemeenschappelijke ruimte vind je gezellige open haard, een gezellige bar, een biljarttafel en vrij uitzicht op de weilanden.

Deze locatie beschikt over een- en tweepersoonskamers en meerdere badkamers. Bovendien heeft elke kamer een eigen wastafel. Er is dus ruimte voor gezellig samenzijn en als je dat wilt kun je je ook even terugtrekken op je kamer.

Kerstdiner en leuke activiteiten

Tijdens deze vijf dagen zorgen Evert en Judith voor het ontbijt en het avondeten en kun je een lunchpakket klaarmaken op de wandeldagen. Uiteraard zorgen we ook voor een uitgebreid kerstdiner en organiseren we verschillende leuke activiteiten, zoals wandelingen en pitch & putt golf of bowlen.

Programma

Dag 1 Vanaf 12 uur ben je welkom op het Reirinck. Na de eerste kennismaking lunchen we samen en gaan we de omgeving verkennen. Evert zorgt ondertussen voor het avondeten. De avond kun je doorbrengen in de gemeenschappelijke ruimte. Lekker luieren met een drankje, een spelletje doen, kletsen met je groepsgenoten… Het is aan jou.

Dag 2 Vandaag maken we kennis met de golfsport. We gaan naar een nabijgelegen golfbaan voor een paar uurtjes pitch & putt. Onder het genot van koffie met gebak krijg je uitleg over deze activiteit en daarna gaan we de baan op. Als we door slecht weer niet kunnen golven, zorgen we voor een alternatief programma.

Dag 3 Eerste Kerstdag. Na het ontbijt gaan we op pad voor een stevige wandeling in de omgeving van Groenlo, lekker actief genieten van de natuur en de mooie omgeving. Na de wandeling wacht ons thee en koffie en een vrije middag. Vanavond kun je aanschuiven aan de kersttafel voor een uitgebreid kerstdiner met wijn, fris of bier.

Dag 4 Tweede Kerstdag. Wie zin heeft kan na het ontbijt mee gaan voor een kerstwandeling. Ook kun je kiezen voor een bezoek aan het tropisch zwemparadijs in de buurt of het lokale openluchtmuseum. Vanmiddag trakteren we op een feestelijke kerstcocktail, daarna dineren we met z´n allen in de gezellige eetruimte.

Dag 5 Na het ontbijt en de koffie is het tijd om afscheid te nemen. Hopelijk heb je fijne en gezellige Kerstdagen gehad en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Overige info

Het kan zijn dat we het programma door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden moeten wijzigen of aanpassen.

Kom je met het openbaar vervoer? We kunnen je op een afgesproken tijdstip ophalen van het station in Lichtenvoorde.

Er zijn voldoende eenpersoonskamers en enkele tweepersoonskamers op indeling. Bovendien beschikken we over 1 meerpersoonskamer voor maximaal 3 personen.

Prijs Kerstreis

  • Eenpersoonskamer € 585,00
  • Tweepersoonskamer € 465,00
  • Meerpersoonskamer €370,00

Iets voor jou? Meld je aan via info@schoenenaanengaan.nl of vul het contactformulier in. Trek je schoenen aan en laten we gaan!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie